måndag 19 november 2007

Spännande och spänningar

Knubben är den enda som fått lite träning nu på förmiddagen. Säckade ut honom med en gammal kornsäck och rosenfilten eftersom han var mycket spänd över rumpan och neröver bakbenen. Hela bakpartiet vibrerade enbart av att jag borstade honom. Innanutsäckningen longerades han ute på lägdan i så där lagom jobbig blötsnö. Han var pigg och gick fint i båda varven i både skritt och trav så då tog vi och provade på galoppen också. Vilket blev svårt och öronen ramlade ut åt varsitt håll. Han gjorde några riktigt bra fattningar och ett par tre steg till innan han bröt av och sen nöjde vi oss med det för det började skramla så spännande på gårdsplan. Klövverkarn var där och höll på att snöra fast en ko i verkstolen så vi var ju bara tvugna att titta på det en stund.
Utsäckningen gick sen jättebra, han var inte ett dugg bekymrad över vare sig säck eller filt och spänningarna över rumpan hade han nog sprungit av sig.

Elvira fick på sig grimman igen och hon tycker inte att det är någon riktig höjdare passade också på att lyfta framhovarna vilket hon är mycket duktig på.

1 kommentar:

Elisabeth sa...

Åhh, Elvira stor, tuff och farlig :-D