torsdag 5 mars 2009

Herkules och jag

Herkules och jag har börjat få till dom första volterna i ar-stuk vilket är kul. Jag tyckte att det gick så bra att vi provade på lite öppna idag, han blev lite bulldozeraktig och snabb att flytta sig åt sidan men vi fick till några steg åt rätt håll iallafall. Det syns så väl hur vinglig han är och hur svårt det är att kontrollera alla ben och en kropp samtidigt när vi tränar på det här sättet. Han har svårt att ställa sig åt vänster, han vickar hellre på huvudet vilket ju blir helt galet. Åt höger går det så mycket bättre. Det är så roligt att träna på detta sätt och resultaten kommer så snabbt så att det är inte klokt.

2 kommentarer:

Gudrun sa...

Tur att Herkules har en sån duktig matte....(heter det så på hästspråk???) som gillar att träna och greja med honom. Han kan då inte ha långtråkigt. /Kramisar Moss

Anonym sa...

Hej, Elin

Det var jag som ringde från Arvidsjaur för att höra om ett russ du hade till salu. Vi har funderat en hel del men har beslutat oss för att avstå. Elvira ser jättefin och trevlig ut, men eftersom vi främst behöver ett sällskap till vår häst så skulle det nog passa bättre med en någon som är lite äldre, helst en häst som behöver ha det lugnt och skönt på ålderns höst.

Tack iallafall.

Hälsningar Anne Åberg
anne.aberg@arvidsjaur.se