söndag 9 december 2007

Det var länge sen sist.

Globen, en dator som inte funkat och lite arbete har gjort att det inte blivit något rapporterat på ett tag.
Victoria och Linnea har varit hjälpredor idag, vilket dom är jätteduktiga på.

Victoria red Disa själv för första gången idag. Svängträning med andra ord. Dom var duktiga tjejerna. Disa är absolut ridabar till jul som det var tänkt.
Victoria fick även hänga över Knubbens rygg. Han är inte riktigt mogen för att sittas riktigt på än då han försökte bocka av henne första gången vi ville att han skulle gå ett par steg framåt. Men det löste sig det också.

Linnea jobbade både med Lycko och Mylta. Tränade "uppsittningshoppning" på Lycko så att hon också ska få göra nån "nytta" snart. Linnea är också den första "främmande" att borsta och klappa på Mylta utan att hon är "infångad" i något hörn. Det var superkul att se hur hon, Mylta alltså, till och med gick fram till Linnea för att få bli lite ompysslad. Linnea fick klappa henne överallt och lyfta ett framben. Det tycker jag är bra gjort. Mylta har en idé om att folk troligtvis är rätt ofarliga om dom börjar med att klappa henne på rumpan och sen arbetar sig framåt. Det ser rätt roligt ut.

Elvira är inte som andra fölungar, när hennes mamma inte vill veta av henne så har hon funnit ett snuttsubstitut och det är inte vad som helst vill jag lova. Knubbens allra heligaste tycker hon är förträffligt bra och dessutom säger han inte ifrån. Jag hoppas att det inte är en okänd vana som uppdagats utan att det är en engångsföreteelse.
Elvira skulle kunna ställa upp på cirkus bara för att hon ser så rolig ut och för att hon börjar vara en rolig personlighet. Hon ser ut som en mage på ben, det går inte att ta miste på vems fölunge hon är. Dessutom skulle hon ha bra kamouflage bland ett gäng hedenhöskossor, pälsen är den samma och bara hornen som saknas.

1 kommentar:

karin sa...

Åh, vad jag längtar att få se och klappa dessa små gullisar.
Fölungarna har så fina namn och vilka sociala framsteg dom verkar ha gjort.
Tur det finns småtjejer.....
Knubben verkar vara en snäll "farbror".