tisdag 17 juni 2008

En spark därbak

Fick en mejl med frågan; Har du funderat på att stambokföra Lycko? Mejlet innehöll även telnr för anmälan till avelsvärdering på Wången i augusti.
Lite peppad blir man ju när duktiga russmänniskor hör av sig med sådana frågor.
Vi bör nog införa ett rejälare träningsläger för damen ifråga bara.....

Najka har vi ju inte gjort så himla mycket med sen hon kom hit förra hösten. Efter att ha tänkt efter så är det ju knappt att vi har lett henne mer än vid veterinär och hovslagarbesök. Det hade jag visst glömt bort, vilket visade det sig när hon fick ett mindre frispel när vi skulle passera en träbock med en vit skiva på......Jäklar vad brydd jag blev och armen gick nästan av....

Yra har fått börja gå i grimma nu efter att hon använde 45:an till rakbana för galopp- och studs träning på väg till betet. Efter att ha gjort bäbisknutar på grimman så passar den hjälpligt. Själv tycker hon att det är en urbota korkad idé att bli ledd. Fast det går bra om hon får gå först och "leda" flocken, för då blir hon lite mallig. Hon har haft besök av hovslagar Sara också för första gången och det gick jättebra om än att det är lite svårt att stå på tre ben ibland.

Inga kommentarer: