torsdag 19 juni 2008

Om allt möjligt

Jag tror att det var första gången som Tukta satt på en häst. Disa skötte sig ypperligt och knatade snällt runt i hagen även när Tukta skötte styrningen själv.
Yra var supernyfiken över människan på ryggen och trots det ledde hon vägen runt hagens ytterkant. Knubben följde såklart också med för han måste ju hålla reda på Yra. Han är värstaste fölvakten och finns alltid i närheten av henne.


Herkules och Elvira har en sällsam lek som antagligen går ut på att klia Herkules hals och bringa.
Det ser rätt roligt ut. Det kliar nog på Elviras hals och bringa också men det ser hon till att jag fattar och utför när jag besöker hagen.

Herkules ser förresten inte riktigt klok ut just nu. Han har helt plötsligt blivit jättekort. Jag vet inte riktigt vart sadeln ska få plats? Det är nästan lite hängmattevarning också pga sommarmagen.

Hälsade på Mylta ute på Öhn häromdagen och hon har en toppenvistelse där.

Natten till igår rymde Yra, Lycko och Knubben. Så gjorde även Elvira ur sin hage. Ingen rymde långt och det gick rätt lätt att få fatt på dom igen.

1 kommentar:

karin sa...

Hagen ser skön ut med skuggande träd och växter som kan killa dom på magen. Rymmer dom för att gräset är grönare på andra sidan?
Modigt av Tukta.