söndag 24 augusti 2008

Söndagsjobb och efterlysning

Tränat Disa och Knubben ungefär som sist jag skrev. Jag tycker att det är lite svårt att gå så nära dom och ändå ska lyckas se vad man håller på med så att det går att belöna rätt. Det kändes iallafall som om de både gjort ett litet framsteg sen sist. Båda svarar fint på tygeln. Knubben har lite lätt att stressa upp sig men han är snabbt tillbaka igen. Disa tycker nog mest att det är tokroligt kanske allra mest för att det finns en möjlighet att komma över en bit morot. Hon visade upp sina nyinlärda färdigheter för mig medan jag jobbade med Knubben. Det är kul när man får en sådan respons.

Precis när jag var på väg hem igen kom Harry ridandes på Lina. Dom hade gått lägdkanterna ner till Lillsjön och var på väg tillbaka till hagen igen. Turen hade gått bra förrutom att Lina hade legat på och varit lite het vilket också syntes på henne då hon var svettig fram på halsen.
Vi måste ordna fram en annan sadel till Harry för han trivs inte i min sadel, han tycker att den är för trång av någon anledning....

Förresten, har jag lånat ut min sidepull till någon eller har jag bara slarvat bort den? Jag hittar inte åt den här hemma....

2 kommentarer:

Camilla sa...

Jag har inte sidepullen, men däremot har jag en westernsadel som kanske passar både Lina och Harry. Jag behöver den bara när jag ska tävla så ni kan testa den.

elin sa...

Åå tack, jag snor med mig sadeln någon dag så får Harry prova både din och Märeths. Vi ska nog införskaffa en begagnad westernsadel (eller annan tursadel)för framtiden hur som helst.