söndag 14 september 2008

Russträning

Russen har tränat idag igen. Samma övningar som igår med lite tillägg.

Disa fick lära sig flytta innerbogen. Hon tycker det är jättekul att få träna och verkar tycka att passen är alldeles för korta.

Najka övade framåt-nedåtsök och ställning stillastående. Lite försiktig och motsträvig är hon tanten men gör ändå rätt. Det är bara så kul att hon söker upp mig nuförtiden så ni anar inte. Det har ju bara tagit ett år.

Knubben exakt samma övningar som igår. Han är lite lurig eftersom han tycker att han kan bäst själv. Idag var han så känslig att jag knappt kunde titta på honom utan att han började "dansa" och det inte på ett positivt sätt. För att få lite annat att tänka på la jag in lite travfattningar och då blev han lite lat...Vem var det som sa att det var lätt med hästar?

Sötaste Yra har kommit på att om hon är lite modig som att låta sig bli kliad av ett spö, bli klappad på motsatt sida av halsen eller acceptera kapsonen på bogen kan det hända att hon får en lite morotsbit. Det tycker hon är riktigt spännande. Hon tar moroten så försiktigt mellan läpparna för att sen vända och vrida på den några varv innan för att i nästa sekund studsa iväg till ett mindre spännande ställe där hon tuggar i sig den. Lite stuket av en hundvalp.

2 kommentarer:

mariell sa...

Ja, och om man gør det svårt NU, hur blir det inte då nær vi ska læra oss GALOPPOMBYTE?? (Heidis ord i min hjærna...)

Yra Duktig!=)

elin sa...

ja du mariell, jag kommer nog aldrig att komma dit som det känns just nu....