onsdag 26 november 2008

En nöjd häst och en nöjd jag

Herkules har blivit longerad med sadel nu på eftermiddagen. Otroligt märkligt var ljudet när man drog ner stiglädren tyckte han och hoppade till. Drog dom upp och ner tusen gånger tills han var ok med det. Hoppade och hängde i stigbyglarna också utan bekymmer.
På linan blev det att träna övergång från trav till skritt, vilket var lite lurigt att förstå för honom. Åt andra hållet var det inga svårigheter däremot.....

4 kommentarer:

mariell sa...

Ååå vad ni är duktiga! Så härligt att han har kommit hen igen nu då:)
Håppas att ni alla mår bra. Många kramar

life of Emma and Harry sa...

Kul att det går framåt för er:) kram Emma

Anonym sa...

Hej Elin!
Jag tänkte fråga dig om du tror att Monica skulle kunna köra Krysset åt mig? Jag vet inte riktigt om han är pålitlig att köra och att lämna bort honom till nån som är van skulle kännas SÅ skönt :)
Kul att Herkules är hemma igen :) Märeth sa nått om att ha löshoppning tillsammans för att det är roligare, och för att det är enklare ;) Skulle ni vara intresserade av nått sånt? När?
/Susanne

elin sa...

Å vad roligt med så många kommentarer.
Mariell- du är saknad!
Emma-vad roligt att du hittat hit!
Susanne- Löshoppning absolut att vi vill vara med! Ang körningen kan jag inte svara dig, ring och kolla med henne. Nästa tips är att du börjar köra om honom på nytt, så vet du var du har honom innan det hinner bli farligt.